top of page

Aanbod

Intake

De eerste afspraak

We overlopen jouw levensstijl, eetgewoontes en eventuele gezondheidsproblemen. Samen stellen we dan jouw doelen op en krijg je al een hoop tips mee naar huis om mee aan de slag te gaan.

- 60min -

Foodtraject

Om je het beste te ondersteunen start je mij steeds eerst met een kort traject: hierbij kan je meteen je intake, 2de afspraak en alvast 1 vervolgafspraak ineens vast te leggen. Zo krijg je meteen alle ondersteuning die je zoekt om sterk te starten!

- €150 -

Losse vervolgafspraken nadien zijn natuurlijk altijd mogelijk zolang nodig voor jou:

- €35 -

Let's go!

De tweede afspraak

Kort na je intake kom je nog een keer langs en voorzie ik jou van een uitgebreid voedingsschema, specifiek voor jou opgesteld. Zo kan jij de tips&tricks van de vorige afspraak aanvullen met een specifiek eetpatroon dat jouw levensritme volgt en dus haalbaar is (zelfs op lange termijn!).

- 45min -

Workshops & webinars

Op regelmatige basis organiseer ik workshops en webinars. Volg social media om hiervan op de hoogte te blijven! Een up-to-date kalender op deze site volgt namelijk later nog (still a work in progress)

- more info coming soon -

Future proof

Vervolgafspraken

Na je eerste afspraken spreken we nog een keertje af om te kijken hoe alles gaat. Waar nodig geef ik jou dan graag extra tips of aanpassingen van jouw schema. En deze afspraken mag je zo vaak je wil opnieuw inplannen, afhankelijk van jouw noden).

- 30min -

Downloads & e-books

Op regelmatige basis maak ik ook graag e-books en gratis digitale downloads om jou te helpen bij jouw foodkeuzes. Ook deze pagina wordt later nog verder toegevoegd. Voorlopig kan je alvast een hoop recepten en tips vinden op social media!

- more info coming soon -

bottom of page