top of page

Get to know more

about me

Na ruim 18 jaar in de sport te werken als groepslesinstructeur, yogateacher en personal trainer, ben ik enkele jaren geleden een bijkomende bacheloropleiding gaan doen voor mijn andere passie: food! En dan zeker healthy food. Ondertussen ben ik dan ook aan de slag als erkend diëtist en sta ik klaar om jou te helpen om een gezonde levensstijl op te bouwen met veel ruimte voor genieten, waaronder van lekker eten!

IMG_5779.jpg

Visie

Afhankelijk van jouw persoonlijke doel zal de aanpak anders liggen. Ik geloof in een 100% persoonlijke aanpak: voedingsadvies op maat van jouw leven, werkritme, eetgewoonten (wat je wel/niet graag eet), sportritme, gezin, ... . Zo is jouw voedingsadvies haalbaar én word je er gelukkig van! Want gezondheid is ook gelukkig zijn.

Dit wil trouwens ook zeggen dat ik niet altijd de weegschaal zal bovenhalen, want gezondheid en de weegschaal ... niet altijd zo duidelijk verbonden als we vaak denken!

Opleidingen/achtergrond

Ik vind het enorm belangrijk om steeds te blijven bijleren. Daarom dat ik heel regelmatig cursussen volg.

Een greep uit de opleidingen die ik heb gevolgd/momenteel volg:

  • Bachelor voedings- en dieetkunde

  • AALO Voedingsdeskundige Level 1 en level 2

  • CVA Afslankconsulent

  • CVA Budgetkok

  • King's College Low FODMAP dieet bij PDS (Prikkelbare Darm Syndroom)

  • Eetexpert Basisopleiding eetstoornissen voor diëtisten

  • Master Biochemie & Biotechnologie

Ook staan er nog opleidingen op de planning voor komend jaar zoals bijvoorbeeld een postgraduaat voor sportvoeding.

Ook in sport heb ik een hele reeks opleidingen gevolgd. Als je hier ook interesse in hebt, kan je altijd even kijken bij mijn studio A GYM te Stabroek: www.a-gym.be
IMG_1166.JPG
bottom of page